• Novo
Skoye Božićne Jesen Patuljci Nakit, Crne i Crvene Mrežaste Безликая Lutka, Novo Božićne Blagdane Figure Patuljaka za Izlog Trgovine Večernje Dekor Darove (crvena/Crna)

Skoye Božićne Jesen Patuljci Nakit, Crne i Crvene Mrežaste Безликая Lutka, Novo Božićne Blagdane Figure Patuljaka za Izlog Trgovine Večernje

HRK 29.97

[NAKIT] Gnome-savršen ukras kuće.Ukrasite svoju kuću, stavite ih u svoju sobu i ukrasite svoju sobu, kao što je pisaći stol, stol, kauč, ormar, police, stol, noćni ormarić, također se koristi za dotjerati božićni drvce.Neka u svojoj kući(sobi) će biti još jedno predivno mjesto. [TEHNIČKE KARAKTERISTIKE I MATERIJALI] Veličina lutke : 3,5×10,2 inča, tijelo figurice i šešir su izrađene od mekog filca, medo nosa, vlaknastih brade i visoke kape za позирования. [RUČNI RAD] Svaka гномья lutka je izrađena od ekološki prihvatljivih materijala, tako da različiti će imati neke razlike u veličini i težini.Njihov lijep izgled je vrlo popularan kod djece, i to je također dobar izbor za dječje darove. U folkloru kućni duh čuva dom i štiti ljude od bijede.To donosi sreću obitelji i smatra uspjehom.Možete ga koristiti za reći svojoj djeci povijesti i prenose radost. [A MUST HAVE FOR CHRISTMAS] Ti slatka viseći ukras-očaravajući božićni ukras za dom, popularni i kod djece, adolescenata i odraslih.Uživajte u savršenom odmoru!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji