• Novo
Torbica za mobilni telefon Huawei Honor 5c Prešani Cvijeće Leptir Uzorak Horizontalno Kožna Flip Torbica sa Držačem i utora za kartice i Novčanik i remen (crna) (Boja : plava)

Torbica za mobilni telefon Huawei Honor 5c Prešani Cvijeće Leptir Uzorak Horizontalno Kožna Flip Torbica sa Držačem i utora za kartice

HRK 27.27

Potpuno nov i visoke kvalitete.torbica čuva vaš telefon sigurno i zaštićeno je u stilu.kućište pruža jednostavan pristup svim gumbima, kontrolama i portovima.Punite, bez skidanja torbica.Za Huawei Honor 5c Prešani Cvijeće Leptir Uzorak Horizontalno Kožna Flip Torbica sa Držačem i Utora za kartice i Novčanik i remen (crna).Dobar slučaj za чехла1. Jezgrovito.To je jednostavan oblik i ostavlja sve čisto i ugodan dojam.2. Funkcionalan.Kožna torbica može dobro odgovarati vašem telefonu i imati veliki značaj za zaštitu vašeg mobilnog telefona od grebanja, udaraca, skliznuti i tako dalje.3. Povoljno.Sve tipke i priključci su dostupni.4. Prijenosni.Ne trebate pucati, što je samo vaš mobilni telefon наденет ga, jer on je prilično tanak i lagan.5. Izdržljiv.S dobrim performansama i visokim kvalitetom, on može raditi za dugo vremena.6. Ekonomičan.Za to je bio instaliran vrlo prigodna cijena.To je dostupan proizvod.7. Trendi.Prešani cvijeće će vas dovesti do modi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji