• Novo
JOYACE 1 Pakiranje Prozirni Akril Organizator za Pohranu Nakit Torbica Prikaz Kutije S Poklopcima,Dva Sloja za Ogrlice, Naušnice, Narukvice, Prstenje Sat,6 Velikih Komaraca i 24 Male Mreže. (CRNA)

JOYACE 1 Pakiranje Prozirni Akril Organizator za Pohranu Nakit Torbica Prikaz Kutije S Poklopcima,Dva Sloja za Ogrlice, Naušnice, Narukvice,

HRK 38.97

【VIDLJIVO】360° jasan višeslojni dizajn,on drži sve to organizirano i lako ponovno otvorili prije otvorene,on ne zauzima puno prostora, a vi brzo možete pronaći pribor koji želite nositi. 【Visoki kapacitet】Jedinstvena 2-слойный dizajn,gornji sloj : 24 male mreže su pogodne za čuvanje male dodatne opreme, kao što su prstenje i naušnice-roze i tako dalje!Donji sloj : 6 velikih komaraca,pogodni za pohranu velike nakita kao što su ogrlice, narukvice i satovi!. 【Штабелируемый dizajn】Штабелируемый dizajn,классифицированное skladištenje, spremanje prostor. 【Akrilni materijal】je Izrađen od trajne plastike, ovaj kvalitetan plastični organizator zrna i polica za pohranu mora nužno trajati dugo vremena. 【Čarobnjak za upravljanje zlatar prostorom】Bistra kozmetika, make-up i organizator za pohranu nakit odgovaraju bilo koji dekor!U potpunosti odvojiv gornji sloj glatko izvlači organizira svih ukrasa i kozmetike na jednom mjestu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji