• Novo
2 kom 304 Nehrđajućeg čelika kapilarne okrugle cijevi, duljina 500 mm, vanjskog promjera 2,2 mm, debljina stijenke 0,3 mm.

2 kom 304 Nehrđajućeg čelika kapilarne okrugle cijevi, duljina 500 mm, vanjskog promjera 2,2 mm, debljina stijenke 0,3 mm.

HRK 275.10

✅ Materijal : Nehrđajući čelik okrugla cijev je napravljena od 304 nehrđajućeg čelika i trajnim obloge otpornost na poliranje, koja je jednaka broju životnih. ✅Performance1 : Okrugla cijev od nehrđajućeg čelika Ima otporan na toplotu i koroziju, površine bešavne-to je legura opće namjene, koji se mogu lako skuhati ili da se formira. ✅Performanc 2 : nehrđajući čelik 304 možete obraditi prema dužini vas, i možete kuhati s pravom opremom. ✅Primijeniti na:se Koristi u modelu aviona, modela brodova, model automobila i DIY obrt, industrija, obrt, cjevovodi, mehaničke strukturne komponente, vrtni proizvodi i sl. ✅ Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo se potruditi da vam pomogne.Product Description Material : 304 Stainless Steel Length : 500mm Package includes : 2 x 304 stainless steel tube Material : Nehrđajući čelik-to je okrugla cijev od nehrđajućeg čelika 304 i trajno završiti s polirani, koja je glatka.Performanc 1 : Okrugla cijev od nehrđajućeg čelika Ima otporan na toplotu i koroziju, površine bešavne-to je legura opće namjene, koji se mogu lako skuhati ili da se formira.Koristi se u model aviona, modela brodova, modelima automobila i DIY obrtu što cjevovodi, mehaničke strukturne komponente, садовничая proizvode,itd.Notice1.Pobrinite se da ste rezervirali pravu veličinu prije kupnje.2. Molimo vas, budite oprezni kada ste obradili robu.3. Molim vas, dopustite 0.5-1 cm greška zbog ručnog mjerenja.Ako ste dobili taj proizvod i on vam se ne sviđa, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo pokušati učiniti sve što može da služi vama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji