• Novo
Seracle Fleksibilna Torbica Za Nošenje Zaštitna Torbica za Rukav Zaštitni Poklopac Od Torbica za JBL Charge 5 Vodootporan Bluetooth Slušalica (Tirkizna)

Seracle Fleksibilna Torbica Za Nošenje Zaštitna Torbica za Rukav Zaštitni Poklopac Od Torbica za JBL Charge 5 Vodootporan Bluetooth Slušalica

HRK 44.97

【Bešavne ukrcaj】Silikon je posebno dizajniran kako bi s visokom točnošću odgovarati kućište zvučnika JBL Charge 5. 【Prednost】U usporedbi s tradicionalnim torbica za pohranu, možete reproducirati glazbu izravno,bez skidanja ova silikonska torbica, i on je odlično štiti zvučnik, bez narušavanja kvaliteta zvuka. 【Poseban dizajn】Je dizajn sa 2 kuke sa strane,koje se mogu pričvrstiti dizajnirano da dodaje dodatnu funkcionalnost za nošenje izravno ili objesiti na bicikl, kao što vam se sviđa. 【Promišljeni dizajn】S ikonama kontrolne tipke sa strane za kontrolu glasnoće prema gore i prema dolje, Bluetooth, uključivanje/isključivanje zvučnika JBL Charge 5 bez naplate. 【Vrhunske sirovine】Izrađen od mekog sirovog silicija,koji je пылезащитным, on može pružiti dobru zaštitu zvučnika od padova, udaraca i ogrebotina i ogrebotina kada nosite.Paket uključuje : 1 x fleksibilna silikonska torbica za zvučnik JBL Charge 5. 1 x remen. 1 x Carabiner. (Napomena : samo telo,zvučnik isključen) Dobrodošli da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih drugih pitanja ili potrebe, mi ćemo 24 sata stajati, da vam ponudimo bolju uslugu!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji