• Novo
ElTUIlMP Set Pribora za kupaonice 4 kom Akril Poklon Set Pribora Za Dekor kupatila s Držač četkica za Zube, Šalicu Za pastu za Zube, Dozator za Sapun,deterdžent za pranje posuđa (ljubičasta)

ElTUIlMP Set Pribora za kupaonice 4 kom Akril Poklon Set Pribora Za Dekor kupatila s Držač četkica za Zube, Šalicu Za pastu za Zube, Dozator

HRK 65.97

★ AKRIL kupaonski pribor SKUP : Dozator sapuna 2.63x2.44x6.89 cm, deterdžent za pranje posuđa 4.92x2.95x0.98 cm,držač četkica za zube 2.63x2.44x4.33 cm, šalica četkica za zube 2.63x2.44x3.94 cm. ★ HIGH-end АРКРИЛОВЫЙ MATERIJAL : U kadu pribor koristi high-end akrila za stvaranje efekta staklene.Snažan i izdržljiv, nije lako razgrađuje i плесневеет; Nedostatak specifičnog mirisa, visoka transparentnost i sjaj. ★ FUNKCIONALNI : Raskošan sjaj i moderan i jednostavan dizajn koegzistiraju.Ovaj set pribora za kupaonice donosi luksuz, modu i udobnost u svoju kupaonicu, a također će vam pomoći držati ga u redu. ★ SAVRŠEN UKRAS KUĆE/KUPAONICA : Ovaj set pribora za kupaonice stvoriti luksuzno i sjajan, elegantan i jednostavan prostor za kupaonicu za vas; on je vrlo pogodan za obradu ploha kupaonice i kuhinje, a može se koristiti za uređenje kupatila, uređenje kuhinje, uređenje hostela, uređenje hotela i sl. ★ PRIMJENA : Ovaj set pribora za kupaonice kombinira luksuz i eleganciju.Možete ga koristiti u mnogim slučajevima, kao što je obiteljska privatna kupaonica, hotel kupaonica, klupska umivaonik i sl. također se može koristiti kao poklon za zagrijavanje svojim prijateljima, rodbini, kolegama, susjedima i sl. Lijepa kupaonica /Ukras kuće.Naš set pribora za kupaonice stvoriti za vas luksuzno i sjajan, elegantan i jednostavan prostor za kupaonicu; on je vrlo pogodan za obradu ploha kupaonice i kuhinje, a također se može koristiti za uređenje kupatila, uređenje kuhinje, uređenje hostela, uređenje hotela i sl. Akril set pribora za kupaonice.VISOKA KVALITETA:kupaonski Pribor izrađeni su od visokokvalitetnog akrilnog materijala, on ima visoku transparentnost i sjaj.NAJBOLJI POKLON : Set pribora za kupaonice kombinira luksuz i eleganciju.Možete ga koristiti u mnogim slučajevima, kao što je obiteljska privatna kupaonica, hotel kupaonica, klupska umivaonik i tako dalje Također se može koristiti kao poklon za zagrijavanje svojim prijateljima, rodbini, kolegama, susjedima i sl.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji