• Novo
Ljepilo za tijelo / Ljepilo za tijelo za briljantne tetovaže / Privremeni tattoo-HYPOALLERGENIC i ISTINITI DERMATOLOGOM!

Ljepilo za tijelo / Ljepilo za tijelo za briljantne tetovaže / Privremeni tattoo-HYPOALLERGENIC i ISTINITI DERMATOLOGOM!

HRK 29.85

Posebno dizajniran ljepilo za tijelo, koji je idealan za sjajnu tetovaže / privremene tetovaže ili bilo koji drugi oblik body art.Traje do 5 dana, pa čak i otporan na vodu (kada se koristi sa sjajem Glit ZGlam).Veličina : 7 ml (u usporedbi s 3 ml drugim popularnim markama).HRIPT & CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act) certifikat - drugim riječima : vrlo sigurna za upotrebu!.Idealna konzistencija za savršeno nanošenje svaki put.Mala kap ide dug put kada je premaz područja na koži prije nanošenja sjaja / bodyart.Ovaj specijalno dizajniran ljepilo za tijelo je sigurno za kožu te je certificiran od strane dermatologa i laboratoriji kao hypoallergenic.Ljepilo za tijelo drži do 5 dana (kada se koristi sa sjajem Glit ZGlam), ali mogu se lako izbrisati na bilo koji losion na bazi ulja.Upute : 1. Nanesite na čistu kožu 2. Pričekajte 30 sekundi (dok ne postane prozirna) 3. Nanesite sjaj po izboru ili drugi oblik body art.Možete oprati kožu, kao i obično, ali izbjegavajte čišćenje tetovaže, kako bi produžili svoj život.Ako želite ukloniti – jednostavno nanesite baby ulje ili bilo koji losion na bazi ulja i potopite na nekoliko minuta.Zatim nježno očistite i uklonite sjaj.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji