• Novo
Kompatibilnost za Amazfit Bip U Band, YOUkei Tanak i Starinski kožni remen Zamjena za žene, Muškarce, Pribor za narukvice Kompatibilnost za Amazfit Bip U Smartwatch (bijela)

Kompatibilnost za Amazfit Bip U Band, YOUkei Tanak i Starinski kožni remen Zamjena za žene, Muškarce, Pribor za narukvice Kompatibilnost

HRK 44.97

*Pažnja : Molimo, kontaktirajte nas za prvi put, ako imaš neispravne robe, U roku od 30 dana nakon datuma kupnje mi ćemo se pobrinuti o svim pitanjima koja se odnose na kvalitetu, zamjenu ili povrat novca. [ŠIK stil I promjenjiv] : Moderan stil i elegantan izgled čineći ga savršena zamjena za Bip U smart watch band za vas.Narukvice sata Bip U s nekoliko točni rupama i metalnom kopčom su bili proizvedeni tako da odgovara većini veličine ručnog zgloba.Pogodan za 6.45"-8.45" (164 mm 215 mm). [JEDNOSTAVNA INSTALACIJA] : Jednostavna instalacija bez alata, s poboljšanim быстроразъемными elastičnim igle čini pomak trake jednostavan!Mi smo podigli olovku proljeće štap, tako da vam neće biti teško prebaciti remen, promijeniti svoj izgled. [UREĐAJ] : Prilagodite svoj Venu sq.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji